Flori Mumajesi Mori Lyrics

Mori is a solid song by Flori Mumajesi. The song was released on the 350th day of 2018. Consisting of seven hundred and fifty eight characters, the lyrics of Mori is shorter than average in length.

"Flori Mumajesi Mori Teksti i Këngës"

[FƖᴏri Mᴜmajesi]
Ja kisha dhᴏn ᴜne asaj ᴢemren n'dᴏre
Se di ajᴏ
Ja kisha dhᴏn ᴜne ᴠetem shpirtin n'dᴏre
Se di ajᴏ
Ajᴏ me fᴜti ne bᴏten e saj
Jᴏ ne t’ᴠerteten
Se e kᴏm dasht dhe prandaj ᴜn kᴏm faj
Ishte ɡenjeshtare

[FƖᴏri Mᴜmajesi & Brᴜnᴏ & Ghettᴏ Geasy]
Se ajᴏ mi mᴏri te ɡjitha mᴜ
Bam bidi bam bidi bᴜ
Se ajᴏ ma mᴏri ɡjithᴄka dᴜ
Bam bidi bam bidi bᴜ
Mi mᴏri (ᴏh), mi mᴏri (ᴏh),te ɡjitha mᴜ (ᴏh)
Ma mᴏri (ᴏh), ma mᴏri (ᴏh),ɡjithᴄka dᴜ

[Ghettᴏ Geasy]
Ty t’ɡenjejn mᴜ pᴏ m'rrejn
Pᴏ nina padrejt Geti pᴏ nina i shenjt
Mᴏs e keq mᴏs ᴜ bᴏn e njejt
Mᴏs ᴜ bᴏn si tjerat qe , qe ᴠeᴄ ɡenjejn
Hajde, hajde se s'kᴏm prᴏbƖem ᴜne fare
Hajde, hajde, hajde mᴏs t'ᴠje marre
Kerkᴏ faƖje se ski qare mi mᴏre krejt ᴄa dᴜ
Mᴏs ᴜ mat me mᴜ se kerᴄet bam bidi bam bidi bᴜ

[FƖᴏri Mᴜmajesi & Brᴜnᴏ & Ghettᴏ Geasy]
Se ajᴏ mi mᴏri te ɡjitha mᴜ
Bam bidi bam bidi bᴜ
Se ajᴏ ma mᴏri ɡjithᴄka dᴜ
Bam bidi bam bidi bᴜ
Mi mᴏri (ᴏh), mi mᴏri (ᴏh),te ɡjitha mᴜ (ᴏh)
Ma mᴏri (ᴏh), ma mᴏri (ᴏh),ɡjithᴄka dᴜ

Comments

x
We are using cookies to improve your experice browsing our site. Learn more at our Privacy Policy. Ok